Witte de Withstraat

7 oktober 2019

Aankoop en verbouwing

Begin oktober krijgen we een appartement aan de Witte de Withstraat in Cool. De woning moet grotendeels verbouwd worden. De werkzaamheden bestaan uit:

BADKAMERS

De bestaande badkamers (beneden en boven) hebben hun inrichting behouden, maar zijn gemoderniseerd. De badkamer beneden is opnieuw betegeld tot het plafond en voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel en handdoekradiator. De badkamer op de bovenste verdieping is voorzien van een nieuw bad, inloopdouche, badkamermeubel, hangend toilet, handdoekradiator en nieuwe tegels.

TOILET

We hebben een hangend toilet gerealiseerd met een nieuw fonteintje.

EleKtra

We hebben de groepenkast uitgebreid en alle elektra gecontroleerd. Daarnaast hebben we in elke slaapkamer 6 stopcontacten gemaakt in de woonkamer 4 extra stopcontacten.

CENTRALE VERWARMING

Er zijn nieuwe leidingen gelegd, die weggewerkt zijn onder de vloer. Daarnaast zijn de radiatoren vernieuwd.

MUREN EN VLOEREN

Alle muren en plafonds zijn gestuct en gesaust. Daarnaast is al het houtwerk, inclusief de trap opnieuw gelakt. De vloeren zijn daarnaast geëgaliseerd en er is een nieuwe vloer met ondervloer gelegd. Daarnaast zijn er hoge plinten geplaatst.

TRAP

De trap is omgedraaid, zodat de benedenverdieping uitkomt in een gangetje, die toegang biedt naar de badkamer boven.

SMART HOME

De woning is voorzien van de nieuwste domotica. Al het licht is slim geworden, er is een Nest aangebracht in combinatie met slimme radiatorknoppen voor het regelen van de temperatuur. Met een smartlock kunnen bewoners altijd hun deur van afstand openen en via de slimme bel zien ze op hun telefoon wie aanbelt bij hun woning. De gordijnen gaan daarnaast automatisch open en dicht op het leefritme van de bewoners.

7 december 2019

Meubilering en verhuur

De verwachting is dat begin december de verbouwing wordt afgerond. De woning wordt vervolgens geheel schoongemaakt voordat het appartement wordt gemeubileerd door een styliste.

Nadat een professionele fotograaf de woning fotografeert wordt de woning verhuurd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de laatste woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén