Van Swietenlaan

30 november 2018

Aankoop en verbouwing

Op 30 november 2018 hebben we een woning aangekocht aan de Van Swietenlaan, Zuidplein. Voordat we de woning in bezit kregen, hebben we de woning opnieuw ingetekend. Vervolgens hebben we een concrete planning gemaakt. De volgende werkzaamheden werden hierbij  gedefinieerd:

Keuken en badkamer

Er is een parallelle keuken geplaatst. In de nieuwe keuken zit hoogwaardige apparatuur, waaronder een vaatwasser, koel-vriescombinatie, een combimagnetron en een elektrische kookplaat.

De badkamer is vergroot door een muur naar achter te verplaatsen. Vervolgens is de badkamer opnieuw betegeld en voorzien van een inloopdouche en een wasbak met spiegelkast.

De separate toilet is opnieuw betegeld en een nieuwe wc met fonteintje zijn  geplaatst.

SLAAPKamers

De muur tussen de twee kleine slaapkamers is weggebroken en samengetrokken tot één grotere slaapkamer. Daarnaast is het verlaagde plafond doorgetrokken met spots.

EleKtra

De meterkast is vernieuwd door een groepenkast met 6 stoppen. Daarnaast is de elektra geaard.

MUREN EN VLOEREN

Alle muren en plafonds zijn  gestuct en gesausd. Daarnaast is al het houtwerk opnieuw gelakt.

Ten slotte is de woning voorzien van een nieuwe laminaatvloer en hoge witte plinten. De trap is ingelegd met hetzelfde laminaat ingelegd en de overige houtdelen zijn wit gelakt.

31 januari 2019

Meubilering en verhuur

Eind januari is de verbouwing afgerond. Vervolgens is de woning geheel schoon gemaakt en hebben we het appartement laten meubileren door een styliste.

Bij de start van de verhuur heeft  een professionele fotograaf de woning gefotografeerd. De woning is vervolgens mid maart verhuurd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd om te investeren in vastgoed?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de laatste woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén