Stadhoudersweg

1 maart 2019

Aankoop en verbouwing

Op 1 maart 2019 hebben we een woning aangekocht aan de Stadhoudersweg, Blijdorp. Voordat we de woning in bezit kregen, hebben we de woning eerst opnieuw ingetekend. De opdracht is uitgevoerd door een van onze aannemers. Gezamenlijk hebben we onderstaande planning gemaakt.

Sloopwerk

We hebben als eerst de woning grotendeels gesloopt, waarbij de keuken, badkamer en meerdere muren zijn verwijderd. Daarnaast zijn de oude blokverwarmingsbuizen verwijderd en is het zachtboard-en rietplafond verwijderd.

BADKAMER EN KEUKEN

De keuken wordt verplaatst naar het midden van het appartement. De nieuwe L-vormige keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een vaatwasser, koel-vriescombinatie, een combimagnetron en een elektrische kookplaat.

De badkamer is opnieuw betegeld en vervolgens voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel met spiegelkast en handdoekradiator. In de separate toilet is een hangend toilet gecreëerd met een fonteintje.

ELEKTRA

De woning is voorzien van nieuwe elektra, waarbij lichtpunten en stopcontacten opnieuw zijn geplaatst. Hierdoor voldoet de woning weer aan de hedendaagse standaarden.

MUREN EN VLOEREN

De plafonds zijn geïsoleerd en voorzien van nieuwe gipsplaten.  Alle muren en plafonds zijn vervolgens gestuct en gespoten. Daarnaast is het houtwerk opnieuw gelakt.

Tot slot is het appartement voorzien van een nieuwe laminaatvloer met een 11cm hoge witte plint.

CENTRALE VERWARMING

De centrale verwarming is verhangen en de leidingen worden opnieuw gelegd. Daarnaast zijn er overal nieuwe radiatoren opgehangen.

1 mei 2019

Meubilering en verhuur

Begin mei is de verbouwing afgerond. Nadat de woning volledig is schoongemaakt wordt het appartement volledig gemeubileerd door een styliste en verhuurd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd om te investeren in vastgoed?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de laatste woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén