Sonoystraat

14 september 2018

Aankoop en start verbouwing

Op 14 september 2018 hebben we een woning aangekocht aan de Sonoystraat, Blijdorp. Voordat we de woning in bezit kregen, hebben we de woning eerst opnieuw ingetekend. Vervolgens is de woning na de overdracht volledig getest op functionaliteit en esthetiek. Daaruitvolgend werden de volgende werkzaamheden gedefinieerd:

Keuken EN BADKAMER

We hebben de keuken vervangen door een L-vormige keuken. Daarbij hebben we in de nieuwe keuken hoogwaardige apparatuur geplaatst, waaronder een vaatwasser, koel-vriescombinatie, een combimagnetron en een elektrische kookplaat.

De badkamer moest aangepast worden. In de oude situatie was er alleen een douchebak met een wc. We hebben twee kasten bij de badkamer getrokken, waardoor er ruimte ontstond om een hangend toilet, douche en wasbak te plaatsen.

Centrale verwarming

We hebben de moederhaard voor een centrale verwarming vervangen, waardoor het energielabel steeg naar energielabel D.

MUREN EN VLOEREN

Alle muren en plafonds van de woning zijn geverfd, het verfwerk van de deuren, posten en ramen is tevens opnieuw gedaan. Ten slotte is de woning voorzien van een nieuwe laminaatvloer en vloerplinten.

28 november 2018

Bezichtigingen en verhuur

Bij de start van de verhuur is de woning volledig schoongemaakt. Daarbij heeft een professionele fotograaf de woning gefotografeerd. De woning is vervolgens rond gestuurd aan onze huurderspool en naderhand gepubliceerd op onze website, social media kanalen en diverse woningplatforms.

Per 21 december is de woning verhuurd

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd om te investeren in vastgoed?
Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén