Nolensstraat

5 juli 2019

Aankoop en verbouwing

Op 5 juli 2019 hebben we een woning aangekocht aan de Nolensstraat, Blijdorp. Voordat we de woning in bezit kregen, hebben we de woning eerst opnieuw ingetekend. Sommige zaken waren nog in goede staat,  sommige zaken moesten aangepakt worden.

Keuken EN BADKAMER

We hebben de keuken en badkamer gecontroleerd. De apparatuur was nog goed, waardoor we niets aan de keuken zelf hebben gedaan. De wc en badkamer hebben we deels opnieuw getegeld en het fonteintje in de wc vervangen.

EleKtra

We hebben de groepenkast en bedrading gecontroleerd. Dit was nog in orde, waardoor we hier niets aan hebben veranderd. We hebben wel in de kamers extra stopcontacten gemaakt.

MUREN EN VLOEREN

Alle muren en plafonds zijn opnieuw gesaust. Daarnaast is al het houtwerk, inclusief de bestaande inbouwkasten, gelakt. De benedenvloer is vervangen door een 8mm dik laminaat met ondervloer. De hoge plinten zijn daarnaast hersteld en gelakt.

KOZIJNEN

Alle ramen, deuren, raam- en deurkozijnen zijn beneden vervangen voor kunststof varianten. Vervolgens is alles afgetimmerd en opnieuw geverfd.

1 augustus 2019

Meubilering en verhuur

Eind mei was de verbouwing afgerond. De woning is vervolgens geheel schoongemaakt voordat we het appartement hebben laten meubileren door een styliste.

Nadat een professionele fotograaf de woning had gefotografeerd hebben we de woning verhuurd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén