Meent

23 april 2019

Aankoop en verbouwing

Op 23 april 2019 hebben we een woning aangekocht aan de Meent, Cool. Voordat we de woning in bezit kregen, hebben we de woning eerst opnieuw ingetekend, waaruit de volgende werkzaamheden zijn gedefinieerd.

Sloopwerk

We hebben als eerst de woning grotendeels gesloopt, waarbij de keuken, badkamer en meerdere muren zijn verwijderd. Daarnaast zijn de oude gashaard en het oude rietplafond verwijderd.

BADKAMER EN KEUKEN

De keuken wordt bij de woonkamer getrokken, waardoor er een grote open keuken met kookeiland ontstaat. De nieuwe keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een vaatwasser, koel-vriescombinatie, wasmachine, een combimagnetron en een elektrische kookplaat.

De badkamer is vergroot, opnieuw betegeld en voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel met spiegelkast en handdoekradiator. In de separate toilet is een hangend toilet gecreëerd met een fonteintje.

ELEKTRA

De elektra is volledig vernieuwd, waarbij een groepenkast met acht groepen is geplaatst. Daarnaast is de elektra opnieuw bedraad en geaard. De nieuwe stopcontacten zijn ingefreesd op de juiste hoogte. Hierdoor voldoet de woning weer aan de hedendaagse standaarden.

MUREN EN VLOEREN

Het plafond is uitgeracheld, geïsoleerd en voorzien van nieuwe gipsplaten. Alle muren en plafonds zijn vervolgens gestuct en gespoten. Daarnaast is het houtwerk opnieuw gelakt.

Tot slot is het appartement voorzien van een nieuwe 8mm dikke laminaatvloer met een hoge witte plint.

CENTRALE VERWARMING

Er is een nieuwe centrale verwarming geplaatst met  in elke ruimte een nieuwe radiator.

7 juni 2019

Meubilering en verhuur

Begin juni is de verbouwing afgerond. Na een grote schoonmaak wordt het het appartement volledig gemeubileerd door een styliste en vervolgens verhuurd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén