Maashaven Oostzijde

1 februari 2019

Aankoop

Eerst hebben we op 1 februari 2019 een woning aangekocht aan de Maashaven Oostzijde, Afrikaanderwijk. Voordat we de woning in bezit kregen, hebben we de woning eerst opnieuw ingetekend. Op basis van dit plan is er een concrete planning gemaakt waarbij de volgende werkzaamheden zijn vastgesteld:

Keuken EN BADKAMER

Onder andere een nieuwe keuken met een rechte opstelling en een keukeneiland is geplaatst. De nieuwe keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een vaatwasser, koel-vriescombinatie, een combimagnetron en een elektrische kookplaat.

De badkamer is opnieuw betegeld en vervolgens voorzien van een bad-douchecombinatie, hangend toilet en badkamermeubel met spiegelkast. In de separate toilet is tevens een hangend toilet gemaakt met een badkamermeubel.

MUREN EN PLAFONDS

De muren en plafonds zijn opnieuw gestuct en gespoten. De trap is gelakt en door de hele woning is een nieuwe laminaatvloer gelegd met hoge witte plinten.

1 april 2019

Meubilering en verhuur

Begin april is de verbouwing afgerond. Vervolgens is de woning schoongemaakt en volledig gemeubileerd door een styliste. Een professionele fotograaf heeft woningfoto’s gemaakt en het appartement is online gezet. De woning was binnen een maand verhuurd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd om te investeren in vastgoed?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de laatste woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén