Leopoldstraat

2 november 2018

Aankoop en verbouwing

Op 5 november 2018 hebben we een woning aangekocht aan de Leopoldstraat, Rubroek. Voordat we de woning in bezit kregen, hebben we de woning eerst opnieuw ingetekend.  Vervolgens is de woning na de overdracht volledig getest op functionaliteit en esthetiek. Vervolgens is er een concrete planning gemaakt waaruit de volgende werkzaamheden zijn gedefinieerd:

Keuken EN BADKAMER

We hebben de keuken vervangen door een rechte keuken. In de nieuwe keuken hebben we hoogwaardige apparatuur geplaatst, waaronder een vaatwasser, koel-vriescombinatie, een combimagnetron en een elektrische kookplaat. De badkamer hebben we goed schoongemaakt en opnieuw geverfd.

Centrale verwarming

We hebben de moederhaard voor een centrale verwarming vervangen, waardoor het energielabel van E naar D steeg.

EleKtra

De meterkast is vervangen en de elektra is volledig getest.

MUREN EN VLOEREN

Alle muren en plafonds van de woning zijn gesausd. Tevens is het verfwerk van de deuren, posten en ramen is opnieuw gedaan. Als laatst is de woning voorzien van een nieuwe laminaatvloer en hoge witte plinten.

28 december 2018

Meubileren, bezichtigen en verhuur

Bij de start van de verhuur is de woning volledig schoongemaakt en heeft een professionele fotograaf de woning vervolgens gefotografeerd. Op verzoek van de nieuwe huurders hebben we vervolgens de woning gemeubileerd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd om te investeren in vastgoed?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de laatste woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén