Leopoldstraat

1 november 2019

Aankoop en verbouwing

Begin november hebben we een appartement aangekocht aan de Leopoldstraat in Rubroek. De woning moest grotendeels verbouwd worden.

Keuken

De bestaande keuken is vervangen door een nieuwe keuken, waarbij we sommige apparatuur hebben hergebruikt. De nieuwe keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals een koel-vries combinatie, vaatwasser, oven, magnetron, elektrische kookplaat en RVS wandafzuigkap.

BADKAMER

De bestaande badkamer is gemoderniseerd met een nieuw wastafelmeubel en douchegarnituur. Daarnaast is er opnieuw geverfd. Op de zolderverdieping is daarnaast een nieuwe badkamer gerealiseerd met een inloopdouche, badkamermeubel en handdoekradiator.

EleKtra

We hebben de groepenkast uitgebreid en alle elektra opnieuw bedraad. Daarnaast hebben we al het schakelmateriaal vervangen.

CENTRALE VERWARMING

In de oude situatie zat nog een moederhaard. Deze is verwijderd en er is een nieuwe centrale verwarming geplaatst, waarbij ook de leidingen onder de vloer zijn weggewerkt. Daarnaast zijn de radiatoren vernieuwd.

TRAP

De huidige trap omhoog was stijl en gevaarlijk. Daarom hebben we deze vervangen door een houten spiltrap.

MUREN EN VLOEREN

Alle muren en plafonds zijn gestuct en gesaust. Daarnaast is al het houtwerk, inclusief de trap opnieuw gelakt. De vloeren zijn daarnaast geëgaliseerd en er is een dikke laminaat met ondervloer gelegd. Daarnaast zijn er hoge plinten geplaatst.

DAKRAAM

Op de bovenste verdieping is een Velux dakraam geplaatst voor extra daglicht.

1 januari 2020

Meubilering en verhuur

Begin 2020 is de verbouwing afgerond. De woning wordt vervolgens geheel schoongemaakt voordat we het appartement laten meubileren door een styliste.

Nadat een professionele fotograaf de woning fotografeert verhuren we de woning.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de laatste woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén