Jonker Fransstraat

1 september 2019

Aankoop en verbouwing

Begin september hebben we een twee appartementen aangekocht aan de Jonker Fransstraat in Rubroek. De woning waren identiek en moesten beide volledig verbouwd worden. We hebben twee identieke verbouwingsplannen gemaakt voor de appartementen.

Keuken

De bestaande keuken was klein van stuk. Daarom hebben we een nieuwe keuken gerealiseerd in de voormalige eetkamer. Deze keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals een koel-vries combinatie, vaatwasser, oven, magnetron, elektrische kookplaat en RVS wandafzuigkap.

BADKAMER

De bestaande badkamer had geen ramen en was te klein. Daarom hebben we deze verplaatst naar de voormalige keuken. We hebben hier een inloopdouche gerealiseerd, een badkamermeubel geïnstalleerd en een handdoekradiator opgehangen.

Daarnaast hebben we op de zolderverdieping een nieuwe badkamer gecreëerd met tevens een inloopdouche, badkamermeubel, hangend toilet en handdoekradiator.

SAUNA

Op de plek van de voormalige badkamer hebben we een op-maat-gemaakte sauna geplaatst van 2.10m x 1.15m.

TOILET

We hebben de toilet uitgebreid, waardoor er een grote toilet is ontstaan met ruimte voor een wasmachine en droger. Daarnaast is er een hangend toilet gerealiseerd met nieuwe fonteintje.

EleKtra

We hebben de groepenkast uitgebreid en alle elektra opnieuw bedraad. Daarnaast hebben we in elke slaapkamer 6 stopcontacten gemaakt in de woonkamer 4 extra stopcontacten.

CENTRALE VERWARMING

Er is een nieuwe centrale verwarming geplaatst, waarbij ook de leidingen onder de vloer zijn weggewerkt. Daarnaast zijn de radiatoren vernieuwd.

MUREN EN VLOEREN

Alle muren en plafonds zijn gestuct en gesaust. Daarnaast is al het houtwerk, inclusief de trap opnieuw gelakt. De vloeren zijn daarnaast geëgaliseerd en er is een 8mm dik laminaat met ondervloer gelegd. Daarnaast zijn er hoge plinten geplaatst.

ZOLDER VERDIEPING

Naast een badkamer is de zolderverdieping opgesplitst in extra slaapkamers. Er zijn vier extra kunststof raamkozijnen op de zolderverdieping aangebracht. Tot slot is een tussenverdieping gecreëerd in de nok van de woning, waardoor een extra 19 m2 beschikbaar is om te slapen c.q. spullen op te bergen.

1 januari 2020

Meubilering en verhuur

Eind oktober was de verbouwing afgerond. De woning is vervolgens geheel schoongemaakt voordat we het appartement hebben laten meubileren door een styliste.

Nadat een professionele fotograaf de woning had gefotografeerd hebben we de woning verhuurd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén