Dresselhuysstraat

1 augustus 2019

Aankoop en verbouwing

Op 1 augustus 2019 hebben we  een woning aangekocht aan de Dresselhuysstraat, Blijdorp. Voordat we de woning in bezit kregen, hebben we de woning eerst opnieuw ingetekend. De woning moest casco gemaakt worden en opnieuw worden opgebouwd.

Badkamer EN TOILET

De badkamer was alleen toegankelijk vanaf een slaapkamer en de toilet zat in de badkamer. We hebben een ingang gemaakt van de gang naar de badkamer en de wc eruit gehaald. We hebben 1 meter van de gang gepakt om een nieuwe wc te creëren met hangende pot en fonteintje. Hierdoor ontstond er een separate wc en los daarvan een badkamer met douche en wastafelmeubel.

De wc en badkamer zijn opnieuw betegeld, leidingwerk is verlegd en vernieuwd, en er zijn verlaagde plafonds aangebracht.

KEUKEN

De keuken is bij de woonkamer getrokken. Het leidingwerk (afvoer, waterleidingen) en elektra moest worden verlegd om een groot keukeneiland te realiseren.

ELEKTRA

De elektra was verouderd, waardoor de bedrading en schakelmateriaal volledig vervangen moest worden. Elke kamer heeft minimaal 3 2-stopcontacten gekregen, zodat er genoeg aansluitingen beschikbaar zijn. Al het schakelmateriaal is ingefreesd en ingeboord.

MUREN EN DEUREN

De muren en plafonds van de woning zijn allemaal opnieuw gestuct en gesaust. Tevens is het houtwerk opnieuw geverfd, zoals de deuren, deurkozijnen en plinten.

VLOEREN

De vloer is geëgaliseerd en er is nieuw laminaat met ondervloer gelegd. Naast een hoge witte plint is de vloer afgewerkt met gelijkkleurige vloerplinten.

CENTRALE VERWARMING

De CV was nog in goede staat, maar de leidingen liepen over de muren heen. We hebben alle leidingen onder de vloer gelegd en nieuwe radiatoren geplaatst.

1 oktober 2019

Meubilering en verhuur

De woning wordt naar verwachting 1 oktober geheel schoongemaakt voordat we het appartement laten meubileren door een styliste.

Nadat een professionele fotograaf de woning fotografeert, verhuren we de woning.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de laatste woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén