Carel van Nieveltstraat

14 januari 2019

Aankoop en verbouwing

Op 14 januari 2019 hebben we een woning aangekocht aan de Carel van Nieveltstraat, Rubroek. Voordat we de woning in bezit kregen, hebben we de woning eerst opnieuw ingetekend. De woning moest compleet gerenoveerd worden. Hierbij werden de volgende werkzaamheden gedefinieerd:

Keuken EN BADKAMER

We hebben aan de ene kant een rechte keuken geplaatst en aan de andere kant een hoge kasten opstelling. De nieuwe keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een vaatwasser, koel-vriescombinatie, een combimagnetron en een elektrische kookplaat.

De muur tussen de badkamer en toilet is verwijderd. De badkamer is daarnaast 0,80 meter de gang ingetrokken. Hierdoor is er een ruime badkamer ontstaan waar ruimte was voor een inloopdouche, hangend toilet en badkamermeubel. De badkamer is voorderest opnieuw betegeld.

Centrale verwarming

We hebben de moederhaard voor een centrale verwarming vervangen met radiatoren in elke ruimte.

EleKtra

We hebben de groepenkast vervangen en uitgebreid. De elektra is volledig geaard en zijn alle stopcontacten opnieuw ingefreesd en geïnstalleerd.

MUREN EN VLOEREN

Alle muren en plafonds zijn  gestuct en gespoten. Daarnaast is al het houtwerk, inclusief de bestaande kasten, gelakt.

De ondervloer was oud en kraakte. We hebben daarom de ondervloer volledig geïsoleerd met steenwol. Ook hebben we nieuwe 18mm vloerplaten erop gelegd. Daarbovenop hebben we  een nieuwe laminaatvloer gelegd met hoge witte plinten.

21 maart 2019

Meubilering en verhuur

Eind maart is de verbouwing afgerond. De woning is vervolgens geheel schoongemaakt voordat we het appartement hebben laten meubileren door een styliste.

Nadat een professionele fotograaf de woning had gefotografeerd hadden we de woning binnen enkele weken verhuurd.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd om te investeren in vastgoed?
Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de laatste woningen die beschikbaar komen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Harriet Real Estate

Thema door Anders Norén